cultura

Maria Carme Poblet

i Muriel Casals
LLETRES

Carme Poblet guanya el premi Ribera d'Ebre

Maria Carme Poblet ha guanyat el 31è Premi de Narrativa de la Ribera d'Ebre, la convocatòria literària més veterana de les Terres de l'Ebre (dotada amb 3.000 euros i la publicació a Cossetània Edicions), amb l'obra Pluja sobre terra molla. La novel·la se centra en una àvia que explica la seva experiència durant la guerra en una carta a la seva néta. Hi plasma alguns fets històrics que la van impactar des de ben jove, com l'Olimpíada Popular de Barcelona del 1936, amb una clara voluntat antifeixista i de denúncia dels Jocs Olímpics a l'alemanya nazi. Durant l'acte d'entrega del premi, a Vinebre, també es va presentar l'obra guanyadora de l'edició anterior, El metge i un gos d'atura, d'Inés Vidal. L'acte va ser presidit per Muriel Casals, presidenta d'Òmnium Cultural.

C.F.

premis

La Nit Andorrana repartirà 7.000 euros en premis

Fins al 21 de setembre està obert el període d'admissió d'obres al premi Grandalla de Poesia i el de Teatre 50è Aniversari Crèdit Andorrà, inclosos en la 36a Nit Literària Andorrana i dotats amb 3.500 euros cadascun.

redacció

art

El Museu de Reus obrirà fins a la mitjanit

El Museu de Reus allargarà l'horari d'obertura fins a la mitjanit els dies 6 i 7 per facilitar les darreres visites a la mostra Fortuny, el mite, que reuneix les obres principals de Marià Fortuny.

redacció



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.