cultura

ART

Mim Juncà, al castell de Palol de Revardit

L'artista hi exposa esbossos de fa 30 anys i dibuixos actuals que els completen

L'espai d'exposicions del castell de Palol de Revardit ha programat per les pròximes setmanes Dibuixos a llapis de 1984 i de 2014, una mostra de
22 obres de Mim Juncà que el mateix artista banyolí qualifica d'“exercici perillós”: esbossos a llapis de gestos i moviments, rescatats de carpetes de fa 30 anys, i dibuixos elaborats ara, també amb llapis, a partir d'aquelles notes. “En veure aquells esbossos se'm va generar la sensació que els havia dibuixat algú altre”, admet l'autor, resident a Tortellà. El visitant trobarà els dibuixos preliminars del 1984 en una sala i els corresponents treballs acabats tres dècades després, en una altra. És una separació física que accentua la diferència temporal entre l'un i l'altre procés creatiu.

Dibuixos..., que es va inaugurar dissabte, estarà oberta cada cap de setmana fins al 6 d'abril. Els dissabtes, de 10.00 h a 14.00 h i de 18.00 h a 20.00 h; i els diumenges, només de 10.00 h a 14.00 h.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia