cultura

art

Van Gogh passeja pel Mas d'en Dorra

La galeria de Fortià enceta nova temporada expositiva amb una mostra de Patxè reinterpretant el pintor holandès

L'Espai Mas d'en Dorra de Fortià obre la seva quarta temporada expositiva amb quatre mostres artístiques d'alt nivell, convertida en un referent en art plàstic contemporani a l'Empordà. Fidel a la seva línia, la galeria continua encetant temporada amb un artista empordanès. En aquest cas, amb l'artista de Garriguella Patxè, que exposa per primera vegada la mostra Van Gogh passejant per l'Empordà. L'exposició, que s'inaugura avui (a les 19.30 h) i que es podrà veure fins al 4 de maig, es compon de les reinterpretacions personals de l'artista partint de l'obra Autoportrait sur la route de Tarascon, pintada per Van Gogh el 1888 i de la qual Francis Bacon ja va elaborar una sèrie de vuit versions.

Tres més

La segona exposició es titula Diàlegs Nova York-París, 60-80 i consistirà en una selecció de les millors peces de la col·lecció privada del francès Jean-Paul Najar. La tercera serà a càrrec de l'artista Arranz-Bravo, Energia a l'Empordà, amb un seguit d'obres inèdites del reconegut artista català. I la quarta i última mostra consistirà en obra recent de Montserrat Clausells.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia