cultura

Cursos de català d'Òmnium a la Catalunya Nord

Els cursos de català 2014-2015 començaran a partir del primer d'octubre.

Cursos a Alenyà, Bages, Canet, Cànoes, Elna, El Soler, La Roca de les Alberes, Pollestres, Prada, Santa Maria, Sant Cebrià, Sant Hipòlit, Sant Llorenç de la Salanca, Sureda, Talteüll i Toluges i Perpinyà

Els cursos de català d'Òmnium reben un ajut financer de la regió Llenguadoc-Rosselló, del Consell General dels Pirineus Orientals, de la Generalitat de Catalunya, de la Vila de Perpinyà i de les municipalitats i associacions que participen, en els diversos pobles, a la seva organització. En general es tracta de cursos d'1h30 cada setmana, amb una participació dels alumnes, durant el període que va del primer d'octubre 2014 al 30 de juny 2015.

Hi haurà cursos als pobles següents : Alenyà, Bages, Canet, Cànoes, Elna, El Soler, La Roca de les Alberes, Pollestres, Prada, Santa Maria, Sant Cebrià, Sant Hipòlit, Sant Llorenç de la Salanca, Sureda, Talteüll i Toluges.

A Perpinyà hi haurà cursos al Casal (23 avinguda del Liceu), al Centre de Formació de la Vila de Perpinyà (carrer Déodat de Séverac) i a l'annex de l'ajuntament del Molí de Vent (carrer del Vilar). Hi haurà també cursos, però més intensius, a la Casa de la Generalitat (1 carrer de la Fusteria).

A la web www.omnium-catnord.cat es troba la llista dels diferents cursos, així com els horaris, els professors, el lloc on es fan, i els noms de les municipalitats i entitats que els acullen.

Per inscriure's es pot contactar els professors de català ells mateixos, les associacions o municipalitats organitzadores. També a Òmnium Catalunya Nord, 23 avinguda del Liceu 66 000 Perpinyà o enviar un correu electrònic a catalunyanord@omnium.cat.

Òmnium Catalunya Nord pot estudiar la possibilitat d'obrir altres cursos sempre que hi hagi un mínim de 10 inscrits i una municipalitat o una associació d'acord per col·laborar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda

Música

Classe B, Fortuu, Jost Jou i Juls, candidats del Talent Gironí més ‘urbà’ de Strenes

girona
Éric Besnard
Director de cinema

“Hem caigut en l’histerisme col·lectiu i no parem a pensar”

Barcelona