cultura

Nit de Sant Jordi a Perpinyà

L'edició vint-i-sis de la nit literària d'Òmnium Cultural Catalunya-Nord tindrà lloc el dijous 30 d'abril al Palau de Congressos

Aquest proper dijous 30 d'abril, tindrà lloc la tradicional Nit de Sant Jordi, enguany a la sala Grenat del Palau dels Congressos de Perpinyà. Fundat a Perpinyà l'any 1987, l'entitat representa a Catalunya Nord l'associació Òmnium Cultural, creada en 1961 a Barcelona.

L'activitat de l'associació es centra sobre els temes de « llengua, cultura, país » i té com a principal activitat l'organització de cursos de català a Catalunya en col·laboració amb associacions culturals i municipis, cursos que són oberts a tothom.

Durant la nit de gala de dijous, es concediran el Premi Catalunya Nord (premi d'assaig de 3000€), el premi Joves escriptors pels alumnes d'escoles i col.legis, el premi Francesc Català de poesia, el premi Narrativa per a infants i el premi Ramon Juncosa de reportatge de premsa. Aquests premis són atorgats per Òmnium Cultural, l'Institut d'Estudis Catalans, el Consell General dels Pirineus Orientals, l'Ajuntament de Perpinyà i la Casa de la Generalitat de Catalunya.

També s'atorgaran dos altres premis, el Premi d'Economia UPE comarques Nord Catalanes, per la Unió per les empreses i el Premi Joan Blanca, premi a dues personalitats compromeses amb la defensa i la il·lustració de la cultura catalana com també amb vila de Perpinyà.

La nit serà presentada i conduïda per Pere Manzanares i animada musicalment pel grup La Mata de Jonc. El serà servit pel Clos des Lys i acompanyat pels vins del celler Arnau de Vilanova de Pesillà.

Les persones interessades en participar a la nit literària se poden inscriure al sopar a traves de la web o ter telèfon. Preu de la vetllada: 40€.

Informacions i reservacions: 33 (0)4 68 73 05 19

www.omnium-catnord.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia