Altres

El Tramunfest es trasllada a Sant Jordi Desvalls

El festival electrònic rebrà demà Dirtyphonics i Fatima Hajji, que encapçalen un cartell d'una vintena d'artistes

Sant Jordi Desvalls serà demà l'escenari de la quarta edició del Tramunfest , que s'ha consolidat com un referent entre els festivals de música electrònica estiuencs de les comarques gironines.

L'organització ha traslladat el festival de Bellcaire d'Empordà –on s'ha fet tres anys– al municipi del Gironès, on disposarà d'unes instal·lacions millors, a la zona esportiva, en un recinte més gran, còmode i pràctic. El Tramunfest tindrà una durada de deu hores, a partir de les 21 h, i inclourà un total de 22 artistes que actuaran en dos escenaris diferents, amb ritmes de techno, drum'n'bass, dubstep i minimal, entre altres estils. Un dels caps de cartell del festival és Dirtyphonics , un duet francès protagonista de grans directes als escenaris dels millors festivals del món, on mesclen el so electrònic amb l'energia d'un concert de rock. Un altre reclam del Tramunfest és Fatima Hajji , una de les discjòqueis de hardtechno amb més projecció internacional. The Braindrillerz, representants del frenchcore, i Andrés Campo, un dels residents del mític club de la Franja de Ponent Florida 135, completaran els quatre caps de cartell del festival, que també continua apostant per donar a conèixer els principals discjòqueis de l'escena local. A més, els organitzadors, entre els quals hi ha el Blau, conviden a actuar joves que estudien el grau en producció musical a l'escola Eumes de Girona. El preu de l'entrada és de 15 euros –venda anticipada o a la taquilla fins a les 00.30 h– i de 18 euros a partir d'aquesta hora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia