cultura

Més de deu hores de ritme constant en el Tramunfest

Gairebé 3.000 assistents confirmen l'èxit del festival, que continua creixent

El festival Tramunfest va fer vibrar dissabte prop de 3.000 persones–des de les nou del vespre fins passades les set del matí–, un èxit d'assistència que supera les xifres de l'edició passada i que confirma l'esdeveniment com un referent de música electrònica a les comarques gironines. Sant Jordi Desvalls va ser el marc del festival per primera vegada, un nou escenari que va propiciar més comoditat en l'accés a les instal·lacions. A més, l'organització va apostar per un cartell molt complet i variat, format per una combinació d'artistes internacionalment consolidats i altres de més emergents en l'àmbit local gironí. Arnau Sala, un dels fundadors de l'escola de producció musical Eumes i resident durant cinc anys a la Sala del Cel, va actuar juntament amb un dels del seu alumnes, Sanse, i va subratllar la importància de festivals com el Tramunfest: “És un error no potenciar els joves d'aquí, és per això que agraeixo l'organització d'aquest tipus de festivals, on poden començar a crear escena. S'està reactivant la música electrònica a Girona i auguro un futur molt prometedor per a molts dels joves que han cursat estudis a l'escola Eumes.”

El punt àlgid del festival va arribar a les tres de la matinada, amb les actuacions de Dirtyphonics i Andrés Campo, a l'escenari de bass i de techno respectivament, que van fer embogir el públic. L'autoritària veu de Fran the Breakstorm i el hardtechno de Fatima Hajji van prendre el relleu fins a trenc d'alba. La sortida del sol no va suposar cap inconvenient per al públic, que, després de més de deu hores en actiu, encara conservava una energia inesgotable.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia