cultura

Dirty Jobs fa el seu segon assalt discogràfic, ‘Round 2'

La banda altempordanesa va gravar el seu segon disc amb temes propis a Music Lan, on el va presentar en directe el 5 de setembre

“És un disc més potent i rocker que el primer”, diuen

El grup altempordanès de rock Dirty Jobs acaba de publicar el segon disc amb temes propis, l'autoproduït i autoeditat Round two, que el quartet va gravar en tres tongades durant l'últim any –novembre del 2014 i març i juny del 2015– als estudis Music Lan d'Avinyonet de Puigventós. Com ja ho van fer amb el primer disc, Take one (2013), també van triar Music Lan per presentar en directe el nou treball davant de mig centenar de seguidors i amics, en aquest cas amb un concert que va tenir lloc el dissabte 5 de setembre a l'exterior de l'estudi de gravació. En aquest concert, el grup format per Gavin Bradshaw (veu), Pere Cañada (baix i veus), Sergi Serrano (guitarra i veus) i Martí Rodríguez (bateria) va tocar les deu cançons incloses a Round two, totes compostes, arranjades i produïdes pels components de la banda, que també s'han encarregat del disseny gràfic del disc.

El disc s'obre amb High level, tema de què s'ha fet també el primer videoclip, gravat el 5 de juliol passat a Castelló d'Empúries, amb Nino Núñez (PoliMarcFilms) com a director i productor. Després, segueixen Shouted, King of the street, Dirty business, Get ya, War –previst com a segon videoclip–, Slide, Hell in the city, She just can't see the light i Peggy. Les deu cançons, que no donen treva i són pur rock'n'roll, sumen 34 minuts.

“Aquest treball es caracteritza per un so més potent i compacte que el nostre primer disc, que era més eclèctic. Ara tenim una línia més pròpia, amb un estil més rocker i més proper a la contundència que despleguem en directe”, diuen els components de Dirty Jobs, un grup fundat el 2006 que ha portat a terme una gran activitat en directe, amb un repertori que durant molt de temps va estar basat únicament en desenes de versions.

Treball conjunt al local

“El procés de creació de les cançons al local d'assaig ha estat engrescador i ens ha demostrat, una vegada més, que el nostre bon rotllo va més enllà de l'escenari. Treballar plegats ens resulta molt senzill: partim d'una idea i tots plegats anem donant forma a les cançons”, expliquen els músics sobre el seu mètode de treball.

Round two ja és a la venda en format CD als concerts del grup i també està disponible en les principals plataformes digitals, com ara iTunes, Amazon i Spotify. El proper concert de Dirty Jobs tindrà lloc divendres vinent, al restaurant La Malícia del Far d'Empordà (23 h).

Dirty Jobs ha guanyat concursos com ara el Wolfest 2011 i el Hard Rock Rising 2014 organitzat pel Hard Rock Cafè de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia