cultura

L'OJC demana suport per celebrar l'Any Granados

El director de l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell (OJC), Alfons Reverté, va presentar ahir, dilluns, els concerts que l'Orquestra oferirà  aquest últim trimestre del 2015. Ho va fer durant un assaig de l'OJC a la Caparrella i va aprofitar per demanar a les institucions el seu suport econòmic i que aquest es tanqui amb antelació per tal de poder programar amb temps i qualitat les actuacions. Reverté va destacar que amb la Diputació de Lleida ja tenen tancada una aportació de 250.000 euros per la temporada 2015/2016 i que estan acabant de negociar la mateixa ajuda amb la Paeria. Amb la Generalitat, però, les negociacions, reconeixen, estan encara a les beceroles.

Un dels objectius de l'OJC de cara al 2016 i també al 2017 es celebrar l'Any Granados. Per això necessiten l'ajuda econòmica tant d'institucions com d'empreses privades que vulguin apostar per un projecte “consolidat” i “de qualitat demostrada”, ha recordat Reverté.

De moment, entre aquest octubre i desembre, la Julià Carbonell portarà  el seu Menú degustació l'11 d'octubre a l'església de Torres de Segre, el 18 d'octubre a l'església de les Borges Blanques, el 25 d'octubre a l'auditori Enric Granados de Lleida, el 8 de novembre a la sala polivalent d'Almacelles i el 15 de novembre a l'auditori Pau Casals de Sant Salvador (el Vendrell).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda