cultura

Retorn a casa

El cantant Raimon iniciarà a l'abril una gira de 17 concerts per 15 localitats de tot el País Valencià en recintes de titularitat pública

El president valencià
Ximo Puig
va definir la gira
com “un acte
de reparació”

El cantant Raimon iniciarà el 9 d'abril vinent a Elda (Vinalopó Mitjà) una gira que amb significatiu títol d'A casa el durà a una quinzena de destinacions al País Valencià amb actuacions en recintes de titularitat pública. Seran un total de 17 concerts (tres al Teatre Principal de València) en una gira que ahir va presentar el cantant i amb la presència del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.

En roda de premsa, Puig va remarcar la “normalitat” de donar suport a una gira d'un cantant com Raimon i el deure de “reconeixement”. El cap del Consell va afegir que “la manera de fer créixer un país és honorar aquells que han fet alguna cosa pel seu país”. El cantant es va mostrar molt agraït per poder fer una gira valenciana després d'haver tingut unes relacions anecdòtiques, actuant sempre en recitals organitzats per les universitats. “Jo no he volgut fer mal a ningú però hi ha hagut molta gent que m'ha volgut fer mal, i afortunadament mai ho han aconseguit. Aquesta oportunitat és un regal”, va dir.

Raimon va indicar que en els darrers temps sempre que ha actuat a València ho ha fet vinculat a les universitats: “Ara, però, ho faré per preparar un recital ampli on hi hagi el que ha anat fent la meva vida en les cançons i les cançons amb la meva vida, amb la gent, i vivint el que hem anat vivint”.

El president de la Generalitat Valenciana Ximo Puig, per la seva banda, va emmarcar la gira de Raimon en un nou temps de “normalitat i de “reparació d'allò que ha estat oblidat durant massa temps” i de reconeixement a la tasca que ha fet “per la nostra llengua, la nostra cultura i la nostra terra”. Puig va afegir que “el que ha estat anormal és el passat”.

Raimon iniciarà a Elda el 9 d'abril una gira que el durà a actuar tres dies al Teatre Principal de València (15, 16 i 17 d'abril), Ontinyent (23 abril), Alzira (6 de maig), Sagunt (7 de maig), Alcoi (12 de maig), Bunyol (14 de maig), el Campello (21 de maig), Morella (14 d'agost), Gandia (30 de setembre), Dénia (8 d'octubre), Castelló de la Plana (9 d'octubre), la Vall d'Uixó (12 de novembre), Alacant (5 de desembre) i Elx.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia