Economia

Ocupació

Els treballadors subcontractats de les nuclears faran vaga

Rebutgen el preacord que van tancar els sindicats amb l’ANAV

Els treballadors subcontractats per empreses auxiliars de les centrals nuclears d’Ascó i Vandellòs faran vaga els pròxims 13 i 20 de juny. Les assemblees de treballadors han rebutjat el preacord que van tancar els sindicats amb l’Associació Nuclear Ascó Vandellòs (ANAV), i davant la negativa de la patronal a reformular la seua proposta s’han convocat dues jornades de vaga. Els treballadors reclamen a la direcció d’ANAV un canvi d’actitud per resoldre definitivament el conflicte dels subcontractats.

Un dels punts principals del preacord era la creació d’una comissió formada per ANAV, els representants sindicals i la coordinació de les empreses auxiliars perquè es garantissin les condicions laborals dels treballadors i la correcta aplicació dels convenis. El preacord afectava uns 1.400 treballadors d’una cinquantena d’empreses auxiliars que treballen per a l’ANAV.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia