Economia

Sindicalisme

CCOO torna a convocar vaga a les nuclears

El sindicat CCOO ha tornat a convocar vaga a les empreses auxiliars de les centrals nuclears d’Ascó i Vandellòs, que apleguen més d’un miler de treballadors. La vaga es farà de manera indefinida a l’octubre, coincidint amb el període de recàrrega de la nuclear Ascó 2, per tal de reclamar unes condicions laborals dignes per al conjunt dels treballadors.

Els empleats de les empreses auxiliars de les nuclears ja van protagonitzar dues jornades de vaga al mes de juny, però la direcció de l’Associació Nuclear Ascó Vandellòs (ANAV) no ha acceptat les reivindicacions dels treballadors. “Davant l’actitud intransigent de l’ANAV, hem decidit fer una escalada en el conflicte i convocar una vaga de durada indefinida la propera tardor”, han explicat fonts de CCOO. La decisió es va prendre en una assemblea de delegats de la secció d’indústria, que reclama unitat sindical, ja que la proposta d’ANAV és la mateixa que el conjunt de treballadors van rebutjar i que va desencadenar dues jornades de vaga convocades per CCOO i la UGT, amb un seguiment total entre les plantilles.

Els sindicats denuncien la precarietat de les empreses auxiliars de les nuclears d’Ascó i Vandellòs i sostenen que cada vegada que hi ha un nou contracte es perden llocs de treball i s’empitjoren les condicions laborals de les plantilles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia