Economia

El fundador de Catuav, premi ADNemprèn 2017

Jordi Santacana, fundador de l’empresa de serveis basats en drons de tecnologia pròpia Catuav (Moianès), va ser un dels guanyadors de la primera edició dels premis ADNemprèn que es van lliurar ahir a la tarda al Mas Vinyoles de Sant Pere de Torelló, amb la presència de l’exconseller d’Economia i Coneixement Andreu Mas-Colell. Santacana va guanyar en la categoria ADN Starter, la qual va donar dos accèssits: per a l’osonenc Josep Dosta i per als bagencs Núria Sala i Daniel Sala.

Entre les més de 30 candidatures presentades en total, també va resultar premiat en l’apartat ADN SmartClean Francesc Comino, garrotxí que aquest any ha posat en marxa l’empresa Webatt. En la categoria ADN Transformer, el guanyador absolut va ser Josep Sala, de 63 anys, fundador de l’empresa d’inserció social Portal del Berguedà. En aquest cas també hi va haver dos accèssits: per a Joan Salvans, del Lluçanès, i per a Enric Martori d’Osona. Finalment, el premi honorífic ADN Gurú se’l va endur Sebastià Catllar, de 73 anys, nascut al Bages i president d’Ampans des del 2016. Els premis ADNemprèn reconeixen la trajectòria d’emprenedors de la Catalunya Central i els organitza l’Ajuntament de Torelló, Mas Vinyoles Venture Factory i la UVic-UCC. El jurat estava format per deu persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia