Economia

Territori

cicloturisme

L’Ebre promou la seua oferta cicloturística

L’oferta cicloturística de les Terres de l’Ebre comença a definir les línies estratègiques per consolidar-se com un dels principals actius turístics del territori. Des el projecte Baix Ebre Avant, el Consell Comarcal del Baix Ebre ha editat un nou dossier professional, que recull una trentena de noves experiències al voltant del món de la bicicleta i que les combina amb la navegació fluvial, la gastronomia i el senderisme, entre molts altres. Aquesta carta de presentació sobre el potencial del territori en aquest sector ja s’ha fet arribar a un centenar d’operadors d’arreu d’Europa. El dossier es complementa amb un mapa dels principals itineraris i serveis que el cicloturista pot trobar a les Terres de l’Ebre.

Desenes d’empresaris han rebut assistència tècnica per dissenyar nous productes i han conegut experiències d’altres països d’on emportar-se idees que ja comencen a posar en pràctica. Les característiques orogràfiques de les Terres de l’Ebre, amb actius destacats com els parcs naturals del delta de l’Ebre i els Ports i la via verda de la Vall de Safan, fan que l’oferta cicloturista ebrenca tingui un ampli ventall de possibilitats i recorreguts per a tot tipus de perfils i nivells. “Tenim un aparador molt complet perquè el territori ho permet i estem més preparats”, ha dit Josep Capellà, de l’empresa DCB.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia