Economia

Economia

Moventia adquireix l’empresa Transports Pujol de Lloret de Mar

La integració de l’empresa familiar de transport té lloc dins l’estratègia de creixement i diversificació del grup

Moventia va tancar dimecres la compra de Transports Pujol, empresa de transport discrecional i regular de viatgers i fins ara propietària de la família fundadora, Pujol. Per Moventia, la integració d’aquesta empresa familiar té lloc dins l’estratègia de “creixement i diversificació” del grup en el sector de transport de viatgers. El seu president, Miquel Martí, va destacar que la incorporació d’aquesta empresa “amb el bagatge, la tradició i l’empenta” és “un pas més” dins l’estratègia de creixement del grup i aporta “sinergies i complementarietat” a altres empreses del grup, com ara Casas, Calella Moventis i Sarfa, que operen en l’àmbit del transport regular i discrecional.

El fundador de Transports Pujol, Robert Pujol, va ressaltar que Moventia “és la millor alternativa de futur i per al creixement de la companyia”.

Amb més de 65 anys d’experiència, el grup Pujol té actualment una facturació de 25 milions d’euros i disposa d’una plantilla que supera els 200 treballadors i una flota de 150 autocars que operen a Palamós, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Blanes, Malgrat de Mar, Mataró, Barcelona i Salou.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia