Economia

Nova APP turística per promocionar la vall de Camprodon

La Mancomunitat de la Vall de Camprodon ha activitat una aplicació mòbil que permet a l’usuari accedir de manera fàcil a tota la informació turística i de servei de cadascun dels municipis del territori i també serveix per mantenir-lo al corrent de totes les propostes lúdiques i culturals de la zona.

La Mancomunitat té la col·laboració dels sis ajuntaments de la vall –Camprodon, Molló, Llanars, Vilallonga de Ter, Setcases i Sant Pau de Segúries– i de Vallter 2000.

L’aplicació, desenvolupada per New Ideas & Solutions, es pot descarregar gratuïtament a Google Play i a l’App Store. “Amb aquesta aplicació la Mancomunitat i els municipis de la vall fem una aposta clara per millorar els nostres canals de comunicació”, ha explicat el president de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon i regidor de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Camprodon, Xavier Juncà.

Aquesta nova aplicació té el nom de Vall Camprodon.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia