Economia

Disbesa-Darnés va facturar 352 milions d’euros el 2018

Les previsions del 2019 són similars, del 3% més

Ha invertit 1,95 milions a ampliar delegacions del grup

El Grup Disbesa-Darnés, empresa líder estatal en la distribució al canal d’hostaleria, va tancar l’any 2018 amb una facturació de 352 milions d’euros, 3% més respecte de l’any anterior, creixement que, segons les previsions de l’empresa, podria mantenir-se al tancament d’aquest any.

El grup va fer el 2018 dues inversions importants. Va destinar dos milions d’euros en la renovació dels seus sistemes informàtics per aconseguir una major rapidesa de processos i informació i, paral·lelament, va invertir 1,92 milions d’euros en la millora i l’ampliació de diverses instal·lacions: a Lliçà es van ampliar 2.000m² de naus, a Maçanet de la Selva van augmentar de 700 m² la zona de refrigerats i a la delegació de Madrid van créixer de 2.000 m² en naus i s’està construint la Sala 1956, un espai de formació per als seus equips de venda i els clients que s’inaugurarà a finals d’aquest any. Disbesa-Darnés disposa de dos sales d’aquestes característiques, una a Girona i una altra a Barcelona.

Envasos retornables

El grup potenciarà enguany el seu servei de logística inversa, que consisteix en la recollida d’envasos buits una vegada consumits per tal de retornar-los de nou al fabricant. Aquests envasos són esterilitzats per la indústria i posats de nou al mercat i es converteixen així en envasos reutilitzats i, per tant, més ecològics.

En el marc de l’estratègia d’un servei de qualitat i integral per a l’hostaleria, el grup ha presentat tres productes que tenen molt bona rebuda en el sector. D’una banda, l’arròs Mas Pla, un arròs premium inscrit dins l’Associació de Defensa Vegetal (ADV)Arròs de Pals, conreat i collit a la finca Mas Pla de Torroella de Montgrí. S’ha tret al mercat la cervesa Magna de San Miguel, una cervesa per al dia a dia però amb molt de sabor. I finalment també s’ha fet el llançament del batut Bombon, un batut de xocolata elaborat amb cacau natural, més cremós i amb menys sucre que els batuts tradicionals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia