Economia

Jornada a la FOEG del sector del comerç

Hi donen a conèixer l’avantprojecte de llei de les APEU

La FOEG va ser el marc aquesta setmana d’una jornada de treball per donar a conèixer l’avantprojecte de llei de les àrees de promoció econòmica i urbana (APEU). Una quarantena de representants d’associacions de comerç de les comarques gironines, tècnics d’ajuntaments i de la Diputació de Girona i professionals del sector van participar en la trobada, organitzada per la Federació de Comerç de les Comarques Gironines en col·laboració amb la patronal gironina i amb el suport de la Diputació de Girona.

La jornada va generar un gran debat entre els assistents i es va concloure que la FOEG i la Federació de Comerç de les Comarques Gironines faran arribar ara a la direcció general les seves propostes al voltant d’aquest avantprojecte de llei. Consideren que la llei pot beneficiar totes les parts implicades i que pot ser molt positiva per a les comarques gironines, però demanen que tingui el màxim consens.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia