Economia

Expocasió Girona allarga les ofertes fins dissabte

Fins dissabte els interessats poden trobar els mateixos descomptes de la fira de vehicles de km 0 i de gerència als concessionaris de les marques

Aquesta edició s’han venut uns 350 vehicles

La fira Expocasió Girona KM0, que s’organitza a Fornells de la Selva, va tancar ahir les portes, però no les ofertes. A causa del mal temps per les intenses puges del cap de setmana que segurament va fer que alguns compradors no anessin a la fira, l’organització de l’esdeveniment i els expositors han decidit allargar les ofertes fins dissabte, 28 de setembre, als concessionari de les marques.

Des de divendres i fins ahir, uns 550 vehicles van estar exposats. En la fira es van poder trobar tots els vehicles matriculats abans de l’1 de setembre, anomenats de km 0, i també els anomenats de gerència, amb molt pocs quilòmetres. A Expocasió Girona KM0 hi van ser presents 24 marques oficials de cotxes que per poder liquidar aquest estoc de vehicles ofereixen uns preus exclusius i unes ofertes molt interessants. Segons els organitzadors, van arribar compradors d’arreu de Catalunya, no només de les comarques gironines, que es van fer ressò de les ofertes.

L’1 de setembre del 2019 va entrar en vigor la normativa Euro 6d-TEMP-EVAP-ISC, que comporta, entre altres coses, uns controls de les emissions de NOx i partícules més estrictes: la nova RDE, que no són res més que les noves proves en condicions reals de conducció en carretera oberta, però que obliguen els fabricants a complir amb el límit establert d’aquest tipus d’emissions en els cotxes que matriculin a partir d’aquesta data. Això tindrà un efecte en cadena similar al que vam veure fa just un any, quan estava a punt d’arribar el nou procediment de càlcul dels consums homologats i emissions de CO2, el famós WLTP. En aquesta segona fase del protocol, els fabricants que tinguin els cotxes sense matricular i que no puguin complir el límit que es va establir l’1 de setembre es veuen obligats a automatricular-los, de manera que a la fira Expocasió Girona KM0 s’hi van fer importants descomptes, que s’han d’allargar durant tota la setmana.

LA XIFRA

24
marques
i 550 vehicles van ser exposats aquest cap de setmana a la fira que s’organitza a Fornells de la Selva.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia