Economia

El Gremi d’Hotels de Barcelona ocuparà l’última cadira ‘de plata’ de la Cambra

La patronal estarà representada per l’empresari Eduard Torres

El Gremi d’Hotels de Barcelona ocuparà l’última vocalia del ple de la Cambra que quedava per cobrir, assumint una de les 14 cadires ‘de plata’ reservades a les empreses de major aportació voluntària.

El gremi ha estat l’escollit després que s’exhaurís el termini de presentació de candidatures i sense que hi hagi hagut candidatura alternativa. La vocalia va sorgir després que l’empresa Magma Disseny no fes la seva aportació econòmica.

L’empresari Eduard Torres serà el vocal del Gremi d’Hotels de Barcelona a la Cambra, i serà proclamat oficialment en un acte el 2 d’octubre. El president de la Cambra, Joan Canadell, ha valorat positivament la candidatura, perquè respon a la voluntat del nou executiu de donar més veu a un gremi o associació que representés un interès col·lectiu.

Amb la proclamació del Gremi d’Hotels de Barcelona queden ocupades les 14 vocalies reservades a les empreses d’aportació voluntària, les conegudes com a cadires de plata, que paguen 75.000 euros anuals. Així, queda totalment finalitzat el procés de renovació dels òrgans de govern de la Cambra, després de les eleccions.

El ple de la Cambra compta amb representants de 40 empreses elegides per sufragi, 14 vocalies reservades per a les empreses de major aportació voluntària i 6 membres elegits a proposta de les patronals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia