Economia

Foment demana una resposta responsable a la sentència

Foment del Treball va emetre ahir un comunicat en què diu que respectarà la sentència sobre els presos polítics i en què va donar per fet que “comportarà reaccions polítiques i que tindrà una important afectació emocional”. En aquest sentit, la patronal demana en l’escrit que es reaccioni amb responsabilitat. “Aquestes reaccions han de ser administrades amb responsabilitat, han de garantir la convivència i evitar que la legítima manifestació de la protesta afecti el normal desenvolupament de l’activitat econòmica i cohesió social”, assegura en la nota.

Per Foment, “amb la publicació de la sentència s’obre una nova etapa política perquè des del respecte mutu, dins la legalitat, es pugui superar l’atzucac actual entre Catalunya i la resta d’Espanya i, a través del pacte, es faciliti la recuperació de l’estabilitat i normalitat democràtica i institucional”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia