Economia

economia

Jordi Gual rep el reconeixement de l’Institut d’Analistes Financers

La delegació a Catalunya de l’Institut Espanyol d’Analistes Financers (IEAF), associació professional fundada el 1965 per Rafael Termes, que agrupa més de 1.500 analistes i professionals de les finances de tot l’Estat espanyol, ha celebrat la quinzena edició del seu sopar anual, en el transcurs del qual es va lliurar la insígnia d’or de la institució a Jordi Gual Solé, president de CaixaBank. Cirus Andreu, vicepresident de l’Institut Espanyol d’Analistes Financers i president de la delegació catalana de l’institut, li va lliurar la insígnia en reconeixement a l’excel·lent trajectòria professional i de gestió al capdavant d’un dels primers grups bancaris més importants del nostre país i per la seva trajectòria acadèmica tant a l’IESE com a altres universitats internacionals.

Els membres de la junta directiva de la delegació han valorat que Jordi Gual és mereixedor d’aquesta distinció per la seva llarga trajectòria empresarial i acadèmica i la seva posició com a referent al nostre país. L’acte es va fer al Cercle Eqüestre, amb la presència de Natàlia Mas, secretària d’Economia de la Generalitat; del secretari general de l’IEAF, Javier Méndez, i d’una nombrosa representació dels dirigents de les principals entitats financeres, gestors de fons d’inversió i empreses de serveis d’inversió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia