Economia

VivaGym adquireix Duet Fit

La compra li atorga el lideratge en gimnasos de baix cost

La cadena de gimnasos de baix cost VivaGym Group, ha adquirit la companyia Duet Fit, líder a Catalunya, per consolidar la seva posició de lideratge a l’Estat espanyol i Portugal.

Segons ha explicat Juan del Río Nieto, director de VivaGym, “el nostre objectiu per al 2019 era consolidar la nostra posició a Catalunya, i més en concret a Barcelona, en ser una comunitat amb un enorme potencial, que encaixa a la perfecció amb el nostre model de negoci transversal que busca relació qualitat-preu, flexibilitat, innovació, tecnologia i llibertat d’horari.”

La compra de Duet Fit suposa sumar 40.000 socis a VivaGym Group, que ja comptava amb 280.000 abonats, i aplegar 13 nous centres que se sumen a la seva xarxa de 79. Els més de 140 empleats que formaven part de Duet Fit passaran a integrar-se a la plantilla de VivaGym Group, tot mantenint les seves condicions laborals. Amb l’adquisició, VivaGym Group tindrà 1.000 empleats a Ibèria.

VivaGym encara el 2020 com un any de creixement a Espanya i Portugal, amb l’objectiu posat a superar els 110 gimnasos i una facturació de més de 115 milions d’euros. Val a dir que el 2018, el grup comprador va tancar amb una xifra de negoci de 60 milions d’euros.

L’operació ha estat liderada per Bridges Fund Management, fons britànic especialitzat en inversió sostenible i d’impacte, i ha comptat amb el suport de Magenta Partners, entitat de capital risc, el fons Hermes GPE i el nord-americà Ares Management.

VivaGym es va fundar el 2011, amb el suport d’inversors experts en fitness del Regne Unit, i s’ha consolidat en els darrers anys com un dels principals operadors de gimnasos de baix cost a Espanya i Portugal. El mateix 2011 va obrir el seu primer establiment a l’Hospitalet de Llobregat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona
Economia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA