Economia

Prop d’un mes de vaga a Suntransfers de Torroella

Un 60% de la trentena de treballadors de l’empresa Suntransfers, amb seu a Torroella de Montgrí i dedicada al transport de grups de turistes entre l’aeroport i centres de vacances, arriben avui al 29è dia de vaga indefinida. Un dels motius de l’aturada indefinida, que ja dura gairebé un mes, és l’exigència que es readmeti tres empleats acomiadats, un dels quals, delegat sindical de la CNT.

Un responsable del sindicat, Marcel Surinyach, sostenia ahir a l’ACN, després de l’acte de conciliació amb l’empresa que va acabar sense acord previ al judici, que l’acomiadament del delegat “és nul” i que en els altres dos hi detecten “repressió sindical”. La Inspecció de Treball va obligar l’empresa a pagar festius i respectar pauses en les jornades, arran de denúncies del comitè d’empresa. I la direcció, en canvi, atribueix les baixes a motius disciplinaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia