Economia

ECONOMIA

La Caixa impulsa la digitalització dels serveis amb Salesforce

El Dreamforce, l’ esdeveniment de software més gran del món, que se celebra a San Francisco, ha estat l’escenari de l’entesa entre La Caixa i Salesforce, líder mundial en gestió de les relacions amb clients, per desenvolupar conjuntament innovacions tecnològiques per a serveis financers. L’acord l’han signat el director executiu de Salesforce, Keith Block, i els executius de CaixaBank Jordi Nicolau i Pere Nebot. Així, les dues empreses uneixen esforços en projectes d’innovació que apliquin les últimes tecnologies de l’àmbit de la relació amb el client per desenvolupar sistemes d’informació més eficients i moderns, conèixer millor els clients i oferir serveis més personalitzats.

L’acord també estableix la incorporació de CaixaBank al “Salesforce Financial Services Cloud Design Partner Program”, un programa internacional de recerca i desenvolupament, dirigit pel gegant de la programació, que pretén experimentar amb noves formes d’aproximació als clients i que té la participació d’un grup de bancs internacionals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia