Economia

Holaluz amplia capital abans de cotitzar al MAB

La comercialitzadora catalana surt a borsa el dia 29 vinent, amb un preu de sortida fixat en 7,78 euros, i una capitalització de 160 milions d’euros

Holaluz començarà a cotitzar al Mercat Alternatiu Borsari (MAB) el divendres 29 de novembre vinent, amb un preu de sortida fixat en 7,78 euros l’acció i una capitalització de 160 milions d’euros, després d’una ampliació de capital de 30 milions.

El percentatge de capital flotant a borsa serà del 25,5%. L’entrada a borsa es fa després de l’esmentada d’ampliació de capital, realitzada entre inversors institucionals i individuals, que s’ha combinat amb una oferta de venda d’accions per valor de 10,4 milions d’euros per part dels socis fundadors i Axon Capital Partners, que manté un 17,8% de l’accionariat, mentre que els fundadors mantindran el 48,7% i Geroa el 8,1%.

Aquesta serà l’operació d’incorporació al mercat més gran a la història del segment d’empreses en expansió del MAB, i s’ha generat demanda a tots els tipus d’inversors. L’oferta ha quedat subscrita més de dos cops al preu finalment fixat per la transacció, i han rebut adjudicació més de 120 inversors.

“Holaluz serà l’única comercialitzadora d’energia cotitzant al MAB i l’única comercialitzadora pura llistada al mercat borsari espanyol”, destaca Carlota Pi, cofundadora i presidenta executiva d’Holaluz. Afegeix que “amb aquesta operació, Holaluz dóna un salt d’escala per assolir un doble objectiu fer que el món es mogui 100% gràcies a les energies renovables i fer servir l’empresa com a eina per contribuir, a través de la generació de valor, a un món millor.” A mitjà termini, el propòsit d’Holaluz és cotitzar al mercat oficial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia