Economia

Societat

Ocupació del 90% al Pirineu de Lleida per al gran inici de temporada

El sector turístic de la demarcació de Lleida ha complert les expectatives d’aquest llarg cap de setmana de la Puríssima i el nivell d’ocupació s’ha situat al voltant d’un 90% aproximadament, 5 punts per sobre de les previsions fetes inicialment pel Patronat de Turisme. Les 11 estacions d’esquí del Pirineu de Lleida que han estat obertes aquests tres dies de pont han venut més de 65.000 forfets, uns 20.000 més que en el pont de fa un any, en què hi havia un dia més de vacances. La vicepresidenta del Patronat de Turisme, Rosa Pujol, ha valorat de manera molt positiva el comportament turístic que han registrat les comarques de Lleida en els tres dies que ha generat una alta ocupació turística i ha explicat que amb aquests resultats “es compleix amb les expectatives del sector” i això els “permet encarar amb força optimisme les pròximes festes de Nadal, Cap d’Any i Reis”.

Pujol també ha volgut remarcar que “els turistes que han visitat les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida han pogut gaudir de la bona qualitat de la neu i de l’esquí a la zona del Pirineu, però també d’una amplia oferta turística que ofereix en aquesta època de l’any el conjunt del territori”. L’objectiu del Patronat de Turisme per a la temporada d’esquí 2019/2020 és superar els 1.350.000 forfets venuts, per assolir el millor resultat de les darreres 13 temporades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia