Economia

Els càmpings gironins reben tretze premis

Els càmpings gironins han rebut a Holanda i a Alemanya un total de tretze premis, que els situen un any més entre els millors d’Europa i avalen la seva gran qualitat i la seva excel·lència. A Utrecht, en el marc de la fira Vakantiebeurs, set càmpings –un més que el 2019– han estat guardonats aquest gener amb els prestigiosos TopCamping (categoria de cinc estrelles) que concedeix l’associació holandesa ANWB, que té 4,5 milions de famílies associades. Es tracta dels càmpings Les Medes, de l’Estartit; La Ballena Alegre, Las Dunas, l’Ànfora i Aquarius, de Sant Pere Pescador; Sandaya Cypsela Resort, de Pals, i Laguna, de Castelló d’Empúries. Representen el 45% els reconeixements que s’han lliurat a Catalunya, 15 en total, 18 a tot l’Estat.

A més, sis càmpings gironins –Les Medes, de l’Estartit; l’Àmfora, Aquarius, La Ballena Alegre i Las Dunas, de Sant Pere Pescador, i el Defín Verde, de Torroella de Montgrí,– han estat distingits a Stuttgart amb el Superplatz 2020 que concedeix el club d’automobilistes ADAC (el que té més socis d’Alemanya, amb més de 20 milions de famílies associades). Representen el 50% dels premis que s’han lliurat a Catalunya,12 en total, 16 a tot l’Estat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia