La campanya Sopars Maridats oferirà 29 àpats
La campanya gastronòmica Sopars Maridats, que se celebrarà els divendres del 21 de febrer al 29 de maig (excepte per Setmana Santa), oferirà cada dia 29 àpats confeccionats per parelles formades per un cuiner i un cellerer de la DO Empordà. Els àpats es faran als restaurants de la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent.
En aquesta vuitena edició dels Sopars Maridats, l’Anxova de l’Empordà tindrà un gran protagonisme en les elaboracions dels àpats. L’aposta per la proximitat i la qualitat del producte han sigut raons de pes per incorporar l’anxova dins la campanya gastronòmica.
Els menús, a més, inclouran productes de Marca de Garantia de l’Empordà, i es podrà degustar oli de la DOP de l’Empordà i d’Herbes de l’Empordà. Els preus dels àpats oscil·laran entre els 45 i els 65 euros.