Economia

Bicicletes per carregar mòbils a l’aeroport

Aena ha instal·lat un nou servei de recàrrega de dispositius electrònics a l’aeroport de Girona-Costa Brava. S’han instal·lat dues bicicletes estàtiques, productores d’energia, on els usuaris de l’aeroport poden recarregar els seus dispositius mòbils i electrònics. Les bicicletes produeixen l’energia necessària per carregar a partir d’un lleuger pedaleig. Els carregadors estàtics es troben situats a la zona d’embarcament de la terminal, just al costat dels grans finestrals que permeten observar l’enlairament i l’aterratge dels avions. Aquest nou servei se suma a les accions que Aena du a terme amb l’objectiu d’afavorir l’experiència dels passatgers i usuaris dels aeroports de la seva xarxa.

Entre els serveis adreçats als viatgers que passen per l’aeroport de Girona-Costa Brava, Aena destaca que hi ha en funcionament dos parcs infantils inspirats en els paisatges de la Costa Brava. Amb una zona de 60 metres quadrats, el primer, i amb 24 m² el segon, adaptat als més petits gràcies al paviment de cautxú. I per facilitar l’accessibilitat i la mobilitat de les famílies amb nens i nenes petites, Aena va posar en marxa un servei de préstec de cotxets per a bebès. Estan situats a la planta u de la terminal, just passat el filtre de seguretat. És un servei gratuït i es pot utilitzar fins al moment de l’embarcament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia