Economia

Els càmpings gironins calculen obrir durant el juny

Tot i l’entrada en la fase 1 d’algunes regions sanitàries, hi ha pocs càmpings que hagin decidit reobrir

Els càmpings gironins calculen que durant el mes de juny es posaran en marxa pràcticament tots. El president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra, subratlla que les restriccions que obliguen a tenir alguns serveis tancats compliquen la represa de l’activitat, però, a més, també remarca que per al sector és “clau” i “imprescindible” tenir un calendari precís sobre quan es permetran els moviments interprovincials i, sobretot, quan podran arribar turistes europeus. Gotanegra exposa que alguns clients fidelitzats mantenen la reserva “en espera” de confirmar si podran venir de vacances. “Primer necessitàvem uns protocols assumibles i, en segon lloc, saber quan hi haurà una mobilitat real, tant en l’àmbit interprovincial com europeu o internacional”, subratlla el president a l’ACN. Gotanegra explica que, un cop fetes públiques les restriccions per a la reobertura en fase 1, els càmpings estan treballant en els protocols per adoptar totes les mesures higièniques i sanitàries necessàries.

És per això que l’associació impulsa un pla per assessorar els establiments i donar-los suport per reobrir “amb màxima seguretat”. “Treballem per generar seguretat, tant als nostres equips com als nostres clients”, diu. Amb aquest objectiu, neix la iniciativa WeCare, d’assessorament personalitzat. Des d’ahir i durant tot l’estiu, tècnics de l’associació visitaran els càmpings per ajudar a resoldre dubtes sobre l’aplicació dels protocols obligatoris i fer recomanacions sobre mesures higièniques i de seguretat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia