Economia

L'Ajuntament de Valls vol emprendre l'any vinent les millores del polígon

El consistori anuncia una inversió de 100.000 euros per remodelar alguns dels eixos viaris

L'estat i el manteniment havien estat objecte de crítiques

L'Ajuntament de Valls vol destinar l'any 2017 fins a 100.000 euros al manteniment del polígon industrial. L'anunci es produeix després que des de diversos sectors s'hagin denunciat diverses mancances en manteniment, enllumenat o neteja dels carrers.

D'entrada, el govern de CiU i ERC ha destinat al polígon una partida del pressupost municipal per a l'any vinent de 75.000 euros, que s'invertiran en la millora de l'asfalt del carrer dels Artesans a partir del carrer Curtidors. D'aquesta manera, l'any 2017 es podria asfaltar la major part del carrer dels Artesans, ja que s'està tramitant l'expedient per a la renovació del ferm d'un primer tram entre els carrers de la Moixiganga i Curtidors. La previsió és que aquest primer tram s'executi durant el proper mes de febrer, amb una inversió de 100.000 euros. La millora inclourà senyalització de circulació horitzontal nova, passos de vianants i zona d'aparcament, a més de l'arranjament dels embornals.

A la vegada, el projecte de pressupost per a l'any 2017 també inclou una reserva de 25.000 euros per a obres de manteniment que també es destinaran específicament al polígon industrial.

Segons el consistori, tant la inversió al carrer Artesans com les actuacions que s'han fet i les que s'aniran executant són el resultat de les reunions que manté l'Ajuntament amb l'Associació d'Empresaris del Polígon Industrial.

Així, aquest 2016 s'han fet obres d'arranjament d'un tram de 110 metres de longitud de la vorera del carrer Fusters amb un pressupost de 3.000 euros. També s'ha reparat el ferm d'un tram del lateral de la carretera del Pla, amb una despesa de 6.800 euros. A més, el mes vinent s'ha previst l'arranjament d'un tram de vorera a la carretera del Pla i la construcció de vorera nova a la cruïlla amb el carrer dels Curtidors.

LA XIFRA

75.000
euros és la partida
específica que el projecte de pressupost de l'any vinent destina a millores del polígon industrial

Millora de la neteja i de l'enllumenat

A mesura que es vagi completant l'asfaltatge del carrer dels Artesans s'anirà renovant també l'enllumenat. S'ha optat per mantenir els bàculs actuals però reduint-ne l'alçada i instal·lar noves lluminàries led. Pel que fa a la millora del sistema de neteja viària i recollida d'escombraries, s'està treballant amb el reforç dels serveis però també en mecanismes de control i vigilància d'abocaments a la via pública.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Economia

Arrenca el Seafood Expo Global amb bones expectatives

L’Hospitalet de Llobregat
economia

Pimec reforça la presència al Vallès amb nova delegació a Terrassa

Terrassa
CALONGE I SANT ANTONI

El grup francès Capfun compra el càmping Treumal

CALONGE I SANT ANTONI

Freixenet presenta un ERTO per a 615 treballadors per la sequera

Sant sadurní d’anoia

Barcelona dedicarà 4 milions a impulsar la recerca i l’ocupació juvenil

Barcelona
economia

Els accidents laborals mortals han crescut un 50% la última dècada

barcelona
economia

Els operadors es troben per buscar experiències úniques a la Costa Brava

PERALADA
economia

Tots els productes del mar, a partir de demà al Seafood

Barcelona
economia

Catalunya crea un simulador quàntic únic al món

barcelona