Empresaris de tot Tarragona es trobaran a Valls per buscar solucions a la crisi i generar nous negocis

La ciutat de Valls liderarà el dia 18 de novembre que ve la primera edició de Gettingcontacts! a les comarques tarragonines. Aquesta sessió de cooperació empresarial tindrà lloc al Centre Cultural i els organitzadors –Summa Systems– estimen que reuniran prop de dos-cents professionals de la petita i mitjana empresa. L'Ajuntament de Valls i la Cambra de Comerç, que han canalitzat el projecte, han considerat «imprescindible» convocar aquesta cita en uns moments «especialment difícils per a l'economia».

De moment ja s'han registrat unes cent cinquanta empreses en aquesta jornada que permetrà als participants intercanviar informació molt útil per al seu desenvolupament. «A partir de trobades com aquesta els assistents poden arribar a compartir petites i grans flotes, naus, oficines, captar nous socis i reduir costos. Es tracta de cooperar i establir una xarxa de proximitat entre empresaris», argumentava Juanjo Villalobos, gerent de Summa Systems, empresa que fa dos anys va impulsar aquesta estratègia, que s'ha usat amb molt d'èxit a les comarques barcelonines, però que tampoc no ha arribat ni a Girona ni a Lleida, dues demarcacions, però, que a diferència de la de Tarragona ja tenen altres esdeveniments networking. Els responsables de Gettingcontactacts! consideren que aquest tipus de sessions «són especialment productives» i asseguren que una jornada d'aquestes característiques «equival a cinc jornades de feina d'una empresa». L'ús de Gettingcontactacts! ha portat tants bons resultats a molts dels participants que alguns empresaris han estat presents en una quinzena de cites i, fins i tot, alguns empresaris de la demarcació de Tarragona s'han desplaçat a altres punts de trobada de Catalunya. Summa Systems també té registrat el rècord d'un empresari que ha aconseguit materialitzar dinou contactes en tan sols un any.

El perfil dels assistents als Gettingcontacts! és el de directors generals, gerents o directors financers, entre d'altres, i el procés es du a terme seguint «una agenda ordenada», apuntava Juanjo Villalobos, que recorda que la inscripció es pot fer a www.gettingcontacts.com.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

L’Incavi invertirà 7 milions d’euros fins el 2030 per adaptar la viticultura al canvi climàtic

Reus
economia

Henkell Freixenet creix un 4,1% l’últim any assolint 1.230 milions d’euros de facturació

sant sadurní d’anoia
medi ambient

Part de les vinyes del Penedès, en perill de mort, per la sequera

VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Economia

L’acord perquè Chery fabriqui vehicles a l’antiga Nissan es signarà divendres

barcelona
economia

El Govern autoritza a Circuits de Catalunya a adjudicar la gestió a Fira de Barcelona

BARCELONA
Xina

L’economia xinesa creix un 5,3% en el primer trimestre

barcelona
economia

Tesla acomiadarà 15.000 treballadors, el 10% de la seva plantilla global

barcelona

Stuart anuncia un ERO però diu que mantindrà un “pol tecnològic” a Barcelona

Barcelona
turisme

Les estacions d’esquí de Lleida tanquen una bona temporada

lleida