Economia

B THE TRAVEL BAND

Descobreix Ferrari Land: el nou parc temàtic únic a Europa de PortAventura World

70.000 m2, 11 atraccions i 4 espectacles dedicats exclusivament a la mítica escuderia italiana

Sentir l'adrenalina de la Fórmula1, emular Alonso, Hamilton o Vettel i tenir una experiència similar a la que es viu sobre un monoplaça, ja està a l'abast de qualsevol que visiti Ferrari Land, el tercer parc temàtic de PortAventura World.

L'atracció Red Force és l'estrella del parc i farà les delícies dels amants de la velocitat. Els seus 112 metres d'altura i la seva acceleració -passa dels 0 als 180 km/h en tan sols 5 segons- la converteixen en la muntanya russa més alta -fins ara el rècord l'ostentava Shambala, amb 76 metres- i ràpida d'Europa. L'experiència, no apta per als que temin les altures, comença a l'estació de l'accelerador, on s'ha recreat un autèntic 'pit stop' de F1.

El cor de Ferrari Land

Ferrari Experience és una parada obligatòria per endinsar-se de ple en el cor de Ferrari. Aquest impressionant edifici de 4.000 m2 alberga dues atraccions tecnològicament molt innovadores i de referència mundial: Flying Dreams i Racing Legends.

La primera permet a grans i petits recórrer el món sobre un autèntic GT de Ferrari. Per la seva banda, amb Racing Legends et podràs posar a la pell de qualsevol pilot i viure una experiència virtual dalt d'un F1TM.

Per completar aquesta immersió en la marca d'Il Cavallino Rampante, Ferrari Land Gallery, dins de l'espectacular Ferrari Experience, permet fer un viatge interactiu per descobrir la història i essència de la mítica escuderia italiana.

Pensada per als més petits de la casa es va crear l'experiència GT a Maranello Grand Race, un circuit de 550 metres on els nens començaran a sentir la passió Ferrari, o Junior Championship, on es pot viure l'emoció d'un F1TM en miniatura.

Els més atrevits també gaudiran amb les dues torres de Thrill Towers: una de rebot -en la qual se sent com l'engranatge del pistó baixa i puja a gran velocitat des de 55 metres d'altura- i una de caiguda lliure, també de 55 metres.

“Ferrari Land: 70.000 m2 amb atraccions úniques per viure una experiència familiar inoblidable”

Per a tota la família són també els 8 simuladors -6 per a adults i 2 per a nens- semiprofessionals per posar a prova els nostres dots al volant alhora que experimentem de primera mà com s'entrenen els pilots de F1.

També trobaràs un 'pit stop' en què dos equips competeixen per ser els més ràpids canviant les quatre rodes d'un F1 a escala real, un 'speedway' i un laberint de tobogans per als més petits de la casa.

“Descobreix una tematització increïble de la Itàlia més autèntica”

Reposar forces

A l'hora de dinar no perdem de vista Itàlia ni la seva gastronomia. A Ferrari Land trobarem una rèplica de la Trattoria Italiana de Maranello. L'autèntica, situada a la ciutat originària de l'escuderia italiana, és famosa perquè rep la visita dels pilots després de llargues hores d'entrenament.

Una altra opció és un restaurant 'fast food' temàtic amb receptes clàssiques italianes i inspirat en els pilots de la marca. En total, Ferrari Land disposa de 6 punts de restauració dins del parc.

Més enllà de l'adrenalina

Ferrari Land t'ofereix també l'oportunitat de descobrir les representacions dels edificis i monuments més emblemàtics d'Itàlia, com ara el famós Coliseum de Roma, la Scala de Milà i el Campanile de la catedral de San Marco de Venècia.

I, pensant en els veritables amants de l'escuderia italiana, una reproducció de la casa d'Enzo Ferrari, fundador de la marca, i una botiga oficial on aconseguir records de la visita i objectes exclusius.

PORTAVENTURA WORLD, LES VACANCES INOBLIDABLES PER A TOTS

PortAventura World, amb l'obertura del seu tercer parc temàtic, es posiciona com una destinació de vacances única a Europa, on podràs viure una experiència inoblidable que només pot oferir-te aquest complex turístic a la vora del Mediterrani.

Un parc temàtic, un parc aquàtic, el nou parc únic a Europa Ferrari Land i 5 hotels tematitzats, un camp de golf, i tot al costat de les millors platges del Mediterrani. Una experiència única t'espera a Ferrari Land. Estàs preparat?

VINE A PORTAVENTURA PARK I GAUDEIX DE FERRARI LAND PER NOMÉS 13 € MÉS *

Informa't a

bthetravelbrand.com al 902 200 400 o visitant una de les nostres més de 700 botigues.

* Entrada a PortAventura Park adult 1 dia: 47 €



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA