Economia

Economia

Seat mourà la seu si creix la inseguretat

El president de l’automobilística adreça una carta als treballadors

El president de Seat, Luca de Meo, va adreçar ahir una carta a la plantilla per explicar la posició de l’empresa automobilística davant l’actualitat política al país. En el comunicat, en què De Meo referma la vinculació amb el territori, el directiu assegura que només consideraran un canvi de seu en cas d’inseguretat jurídica. En un missatge de tranquil·litat, el president del grup recorda: “Seat és el principal fabricant espanyol d’automòbils i tenim tots els nostres centres productius a Catalunya. Som una empresa industrial amb els actius fixos vinculats al territori. Per tant, per a la companyia, un canvi de seu social estaria motivat per la recerca de protecció jurídica i tindria sentit en el moment en què entenguem que aquesta ja no es dona en el territori en el qual som.” De Meo recorda que “l’estabilitat política, la seguretat jurídica i la permanència a la Unió Europea són imprescindibles per assegurar la sostenibilitat econòmica i laboral de la companyia i les seves filials”.

Tot i que no és habitual que el president del grup s’adreci als treballadors, tampoc no és un fet inusual, sinó que esdevé una fórmula en moments puntuals, com ara en les presentacions anuals de resultats. En el document, De Meo recorda: “No és la primera vegada que com a organització fem front a situacions incertes, i sempre hem aconseguit superar-les gràcies al compromís de tots els que formen part de Seat.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia