Economia

Vinoteràpia

Amb vi negre al jacuzzi

El Wine Spa Peralada és una de les iniciatives pioneres a l’Estat en l’ús del raïm i el vi per a teràpies i tractaments de benestar

L’oferta s’emmarca en el complex del golf, l’hotel i el castell de Peralada

“Merlot o cabernet sauvignon?” La pregunta és d’allò més habitual si la fa un sommelier als comensals mentre consulten la carta de vins al restaurant; és menys habitual que la pregunta vagi dirigida a persones amb banyador i barnús a punt de submergir-se en un jacuzzi.

En el bany, la primera reacció és pensar que no n’hi ha per a tant, només es detecta un lleuger color fosc a l’aigua enmig de les bombolles de l’hidromassatge. La sorpresa ve quan el personal que atén els banyistes acaba d’omplir el jacuzzi amb garrafes de vi negre. Llavors sí, el color del bany canvia radicalment i els efluvis són inconfusibles; per als més incrèduls i escèptics cal explicar que els protagonistes no sortiran d’aquesta experiència difonent fortors fora de lloc, tot el contrari. En aquest cas el bany del Wine Spa Peralada dura uns 20 minuts i es pot descobrir en diferents fórmules, com ara la del Balneo de seducció, (210 euros, per a dues persones), pensada per a parelles que volen gaudir d’una sessió de relaxació compartida (85 minuts en total, incloent-hi el jacuzzi de vi negre, sauna, massatge corporal a quatre mans, copa de cava –Peralada, només faltaria– i fruita.

La vinoteràpia és una realitat i seria impensable que no existís en una zona tan vitivinícola com l’Empordà. És una de les apostes fortes de les instal·lacions del Peralada Ressort, integrada en la cultura del vi del Grup Peralada, complementària de l’oferta que sumen el camp de golf, les sis luxoses suites –amb noms de les òperes produïdes pel Festival– i 54 habitacions de l’hotel Peralada, (un establiment de cinc estrelles ampliat i renovat des de l’estiu), a tocar del Casino i del Festival de Peralada i de les propostes gastronòmiques que s’ofereixen en cada un d’aquests espais.

La vinoteràpia es base en els polifenols que es troben al raïm i li donen una acció antioxidant i antiinflamatòria. Diuen els entesos que contribueixen a la hidratació de la pell, i a mantenir-ne la fermesa i l’elasticitat evitant-ne la degradació. El Wine Spa Peralada va ser un dels primers llocs de l’Estat que va oferir aquestes teràpies i avui els serveis disponibles van des de massatges de benestar i antiestrès amb olis de llavor de raïm, passant per aplicacions més pensades per a esportistes, fins a tractaments més específics, com poden ser un píling, mascaretes facials i embolcalls corporals amb altes concentracions de polifenols.

El servei es completa amb una línia pròpia de productes (locions, cremes de dia i de nit o sèrums antioxidants). Per triar en funció de les necessitats pròpies, o deixant-se guiar per les seves preferències, merlot o cabernet sauvignon.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA