Economia

estacions d'esquí

vaga

FGC i UGT no acosten postures i es manté la vaga a Espot i Port Ainé

L’aturada parcial va començar el cap de setmana passat

La direcció de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i el sindicat UGT no han aconseguit acostar postures, pel que es manté la vaga parcial -entre les 11 i 15 hores- convocada per a aquest cap de setmana a les estacions d’Espot i Port Ainé.

La vaga va començar el cap de setmana passat i està previst que s’allargui durant els pròxims 3, 4, 10, 11, 17, 18, 24 i 25 de febrer.

En un comunicat, FGC ha assegurat que segueix considerant “desproporcionada” la vaga en aquestes estacions i que mantindrà les mesures adoptades ja el passat cap de setmana per pal·liar els efectes d’aquesta vaga a les estacions.

FGC creu que Espot podrà obrir tot el dia “amb certa normalitat”, però assegura que a Port Ainé solament s’obrirà de 9 a 11 hores i de 15 a 17 hores, pel que aplicarà un 50% de descompte en el preu del forfet.

FGC ha assegurat que la seva condició d’entitat de dret públic “limita la seva capacitat de negociació en alguns aspectes determinats”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia