La Cambra de Girona tria un vi del celler Martí Fabra pel seu centenari

La Cambra de Comerç de Girona va presentar ahir el vi negre del centenari, el Masia Carreras de l'anyada del 2006 del celler Martí Fabra de Sant Climent Sescebes, escollit per concurs entre 18 candidatures, totes elles de la DO Empordà. El vi se servirà per primera vegada en el còctel posterior al concert benèfic de Josep Carreras a l'Auditori-Palau de Congressos de Girona. La corporació aprofita l'aniversari per promoure els productes autòctons «perquè Catalunya és l'única regió espanyola que veu més vi de fora de Catalunya que de casa nostra». «Nosaltres volem aconseguir primer que el vi de l'Empordà sigui consumit a Girona, però també a Catalunya, Espanya i a tot el món», va dir el president de la Cambra, Domènec Espadalé. En aquest sentit, es va pronunciar el president de la DO Empordà, Josep Blanch, que va agrair la difusió que fa la Cambra «dels vins de casa nostra». «La DO Empordà ha fet un gran esforç i tot el sector està abocat a millorar la qualitat», va dir.

El Masia Carreras 2006 és un vi en què un 80% de la seva base és carinyena i el 20% restant merlot, segons va dir Joan Fabra, del Celler Martí Fabra. El celler té una producció d'unes 60.000 ampolles, la major part de les quals es ven a Catalunya i la resta s'exporta a vuit països de la resta del món, entre els quals hi ha els EUA, Canadà, Anglaterra, Bèlgica i Alemanya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

Tesla acomiadarà 15.000 treballadors, el 10% de la seva plantilla global

barcelona

Stuart anuncia un ERO però diu que mantindrà un “pol tecnològic” a Barcelona

Barcelona
turisme

Les estacions d’esquí de Lleida tanquen una bona temporada

lleida
economia

La Generalitat assegura que s’han resolt més de la meitat dels fons europeus

barcelona
CASSÀ DE LA SELVA

L’Ajuntament reconeixerà el teixit empresarial del municipi

CASSÀ DE LA SELVA
economia

El barril de Brent baixa dels 90 dòlars tot i la tensió a l’Orient Mitjà

barcelona
GIRONA

Gelati Dino preveu obrir sis punts de venda més a curt i mitjà termini

GIRONA

La Paradoxa d’Easterlin

professor d'economia i empresa, Universitat de Girona, emprenedor i expert en gestió de crisi i desenvolupament de negoci
Tribuna

Memòria històrica

@sninobecerra / Catedràtic emèrit de l’IQS School of Management (URL)