Economia

Lloret tindrà una escola d’hostaleria

La cadena Alegria Hotels obrirà el centre a tocar del Santa Cristina

Oferirà una trentena de certificats de professionalitat a més de cursos de formació

La cadena Alegria Hotels obrirà una nova escola d’hostaleria a Lloret de Mar el primer trimestre del 2019. L’edifici és a tocar d’un dels quatre establiments de la cadena a Lloret, l’hotel Santa Cristina. La nova escola du el nom d’Hotel Training School (HTS).

El gerent de la cadena Alegria, Jordi Piqué, assenyala que l’escola “es vol nodrir de quatre puntals: el certificat de professionalitat, la formació bonificada [tripartida], els contractes vinculats a algun element formatiu i la formació interna”. A Lloret, la cadena dona feina a unes 200 persones al mes d’agost, on té el Santa Cristina, el Plaza París, el Fenals Mar (l’antic Savoy) i l’Aparthotel Bolero. Segons Piqué, “a llarg termini la cadena pretén que l’escola pugui ajudar a nodrir de personal el sector”. Alegria Hotels, amb seu a Santa Susanna (Maresme), ha invertit 750.000 euros en l’HTS.

Acord per al professorat

Mitjançant un acord amb l’empresa de Màlaga Dabo Consulting, l’escola disposarà de docents i del material per a la formació de l’HTS. De fet, mitjançant el web (www.hts-school.com), ja es poden fer les inscripcions i la formació (en línia) en alguns dels cursos. Després de la negociació amb el Departament d’Empresa i Coneixement, l’escola ofereix 32 certificats de professionalitat (amb acreditació estatal i europea), vinculats al turisme, al màrqueting i al comerç, entre altres àmbits.

Com a formació adscrita al Departament d’Educació, l’institut Coll i Rodés ja ofereix cicles formatius de graus mitjà i superior a l’hotel Evenia.

LA FRASE

Tenim cursos per a tots els departaments d’un hotel. De la A a la Z, podem oferir tota la formació
Sònia Corral
Directora de l’escola d’hostaleria DE LLORET, L’HTS

Capacitat per a 200 alumnes

La nova escola d’hostaleria de Lloret de Mar, l’HTS, fa 856 m² i està repartida en dues plantes. Hi ha, entre altres espais, tres aules polivalents, una aula de recepció, una cuina, un bar sala on es pot fer formació per a sommelier, una aula d’idiomes i dos magatzems. A la planta inferior, hi ha una aula habitació i una amb planxa, màquines de cosir i rentadores. Els responsables de l’HTS assenyalen que la capacitat màxima del centre és de 200 alumnes i que a cada aula hi pot haver un màxim de 30 persones. “A banda de la formació per a la cadena, creiem que l’escola té futur com a projecte empresarial i per al sector”, explica el gerent d’Alegria Hotels, Jordi Piqué



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

TURISME

Els càmpings de Lleida preveuen una bona temporada sense restriccions per sequera

LLEIDA
Economia

Arrenca el Seafood Expo Global amb bones expectatives

L’Hospitalet de Llobregat
economia

Pimec reforça la presència al Vallès amb nova delegació a Terrassa

Terrassa
CALONGE I SANT ANTONI

El grup francès Capfun compra el càmping Treumal

CALONGE I SANT ANTONI

Freixenet presenta un ERTO per a 615 treballadors per la sequera

Sant sadurní d’anoia

Barcelona dedicarà 4 milions a impulsar la recerca i l’ocupació juvenil

Barcelona
economia

Els accidents laborals mortals han crescut un 50% la última dècada

barcelona
economia

Els operadors es troben per buscar experiències úniques a la Costa Brava

PERALADA
economia

Tots els productes del mar, a partir de demà al Seafood

Barcelona