Economia

La 13a edició del Shopp Out bat rècords amb 45 marques

Durant quatre dies, l’esdeveniment de compra social de la Fundació Ramon Noguera ofereix moda, complements, gastronomia i activitats lúdiques per atraure el màxim nombre de visitants possible

La 13a edició del Shopp Out de la Fundació Ramon Noguera arriba amb un nombre rècord de marques participants, 45. Fins a sis firmes s’incorporen per primer cop a aquest esdeveniment, que obrirà les portes el 2 de maig i que durant quatre dies omplirà de visitants l’espai de la fundació al polígon Mas Xirgu de Girona. Són més de 4.000 metres quadrats que es converteixen en un gran mercat a l’aire lliure, amb descomptes de productes de fins al 70% i unes vendes que destinen part de la recaptació a aquesta fundació. La nova edició del Shopp Out es va presentar ahir, amb un padrí –com és habitual– d’excepció. En aquest cas, va ser el sommelier Ferran Vila, del restaurant Atempo, ubicat a la fortalesa de Sant Julià de Ramis, i que l’any passat va guanyar el concurs al millor sommelier de Catalunya, qui va fer una crida a assistir al Shopp Out.

Entre les novetats d’aquesta edició, hi ha precisament el sorteig d’un àpat en aquest establiment de Sant Julià de Ramis per a dues persones entre aquelles que pengin una fotografia del Shopp Out a Instagram amb l’etiqueta #shoppoutgirona. També s’hi podran degustar productes ecològics Aliments Onyar, un projecte d’inserció laboral del Grup Fundació Ramon Noguera. A més, hi haurà la presència de sis furgoteques, concerts cada vespre i tallers infantils. Una altra de les novetats d’aquesta edició són dues desfilades de moda, a càrrec de l’agència gironina PiuBellaModels.

Els organitzadors preveuen superar els 30.000 visitants de les edicions anteriors. Per la directora gerent de la fundació, Pepita Perich, el que importa “és fer difusió del projecte social de la Fundació Ramon Noguera”. Objectiu amb què van coincidir el sommelier Ferran Vila, el col·laborador de la fundació Xavier Alomar i la regidora Eva Palau.

El Shopp Out obrirà cada dia des de les deu del matí fins a les nou de la nit, tret dels diumenges, que tancarà a les vuit.

LA DATA

02.05.19
Comença
la 13a edició del Shopp Out de la Fundació Ramon Noguera. S’allargarà fins al diumenge 5 de maig.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Les exportacions gironins creixen un 11% i les vendes arriben als 706 milions

girona
Orient Mitjà

S&P rebaixa la nota del deute d’Israel per l’escalada de la tensió a la regió

barcelona
economia

L’Íbex baixa un 0,8% per les tensions a l’Orient Mitjà

barcelona
EMPRESA

Carme Torras, premi Manel Xifra a la transmissió de coneixement tècnic i tecnològic

GIRONA
economia

El Port de Mataró acollirà el primer Saló Internacional Nàutic amb una trentena d’expositors

mataró

Reempresa evita el tancament de 440 empreses gironines durant l’última dècada

girona
economia

Henkell Freixenet creix un 4,1% l’últim any assolint 1.230 milions d’euros de facturació

sant sadurní d’anoia
medi ambient

Part de les vinyes del Penedès, en perill de mort, per la sequera

VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Economia

L’acord perquè Chery fabriqui vehicles a l’antiga Nissan es signarà divendres

barcelona