Economia

La candidatura independentista es confirma com a vencedora a les eleccions de la Cambra de Comerç amb 31 vocals

El nombre de vots vàlids emesos a Catalunya ha ascendit a 22.938

La candidatura independentista Eines de País s’ha confirmat com a vencedora a les eleccions de la Cambra de Comerç de Barcelona amb 31 vocals dels 40 que es repartien un cop el recompte s’ha considerat definitiu. El recompte provisional n’hi havia atorgat 32. La candidatura Crous&Torres ha aconseguit 4 vocals, la de Carles Tusquets, 3, la candidatura 50/50 n’ha fet 1 i la de Ramon Masià també 1. El delegat que ha perdut el lloc ha estat Francesc Cara, un transportista autònom. Aquesta cadira ha passat a mans de Cartridges Systems, que formava part de la candidatura de Masià, que d’aquesta forma ha obtingut representació.

El Departament d’Empresa i Coneixement, com a òrgan que exerceix la tutela de les Cambres de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació catalanes, ha rebut l’acta de la Junta Electoral Central amb l’escrutini definitiu del vot dels electors per sufragi corresponents a les eleccions per a la renovació dels plenaris d’aquestes corporacions. El nombre de vots vàlids emesos a Catalunya ha ascendit a 22.938.

Empresa i Coneixement subratlla que la participació en aquests comicis no és comparable amb la de l’any 2010, que va ser del 2,31%, ja que en aquestes eleccions ha entrat en vigor l’elecció directa i, en conseqüència, set Cambres no han votat. Només s’han celebrat eleccions a tots els epígrafs de la Cambra de Barcelona (l’única en què la xifra de participació és comparable), i a alguns dels epígrafs de les Cambres de Lleida, Terrassa, Sant Feliu de Guíxols, Sabadell i Manresa.

La Junta Electoral Central també ha decidit sobre els 983 vots que havien quedat pendents de verificació en l’escrutini provisional de vots (955 corresponents a la Cambra de Barcelona, 20 a la Cambra de Terrassa i 8 a la de Lleida). D’acord amb els informes de l’auditoria, la Junta Electoral Central ha acordat admetre’n com a vots vàlids 304, i declarar-ne nuls 679.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona
Economia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA