La Borsa
Més valors
Economia

El formatge de tòfona ‘neix’ a Riudellots

Alumnes d’un postgrau al Foodlab han col·laborat amb la granja El Provençal

La col·laboració dels alumnes del postgrau en innovació a la indústria alimentària de la UdG amb la granja El Provençal ha contribuït a un nou producte d’aquesta empresa de Riudellots: el formatge de tòfona.

En nom d’El Provençal, Jaume Bosch va agrair la col·laboració dels alumnes, que va qualificar de “molt enriquidora”. Bosch va expressar l’interès perquè es mantingui per tal de treure al mercat nous productes. La granja El Provençal va començar a diversificar els seus productes i des del 2013 elabora iogurts, distingits amb el segell de qualitat Lactium. El Provençal també ofereix productes com ara formatge, i altres derivats de la llet, com ara mató, quèfir i flams.

El Provençal és una explotació ramadera situada al terme de Riudellots. La família Bosch Torrent ha vetllat des de fa anys per obtenir productes carnis i lactis de les vaques de les seves instal·lacions.

Pensant en la segona

El nou producte, el formatge de tòfona, va ser presentat el dissabte 8 a les instal·lacions del Foodlab de Riudellots, que ha estat la seu de la primera edició del postgrau. L’Ajuntament, la Fundació UdG: Innovació i Formació i el Campus Alimentació i Gastronomia de la UdG han impulsat aquest campus. L’alcaldessa de Riudellots, Montserrat Roura (Junts per Catalunya), ha avançat que l’Ajuntament ja treballa per incentivar la innovació entre les empreses i la segona edició del postgrau.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Ajuts europeus del programa Leader per a les empreses cerdanes

Puigcerdà
TONI GARCIA
MEMBRE DE LA JUNTA D’APARTAMENTS TURÍSTICS ASSOCIACIÓ (ATA)

“Valorem el fet que Tossa ens hagi demanat ajuda”

GIRONA

Posar fi als locals buits, una de les noves fites per a la Cambra de Sant Feliu

SANT FELIU DE GUÍXOLS

L’Ajuntament completa les polítiques d’ocupació obrint Can Nyera d’Olot

Olot

Foment calcula en 10.000 milions la inversió pendent

Barcelona

La fira del bestiar de Sant Lluc d’Olot incorpora els productes elaborats

Olot

La multinacional xinesa Jade Bird tria Barcelona per la seva primera seu europea

Barcelona

Salaris i preus

Catedràtic d’estructura econòmica IQS School of Management / @sninobecerra

Transformant una organització en tres mesos

Catedràtic de la UPF i degà de la UPF Barcelona School of Management