Economia

El Firatast omplirà de sabors la Devesa a partir de dijous

El Firatast d’Estiu Girona proposa vespres gastronòmics a la Devesa amb degustacions exclusives i música en directe

Hi haurà els guisats de tres col·lectius de dones

Redescobrir la Devesa els vespres d’estiu envoltats de degustacions gastronòmiques i música en directe. Això és el que proposa l’edició especial del Firatast d’Estiu, que durant quatre vespres, d’aquest dijous fins diumenge, transformarà una part del passeig de la Devesa, just davant de La Rosaleda i a tocar del rellotge, en un recinte on es podran assaborir les propostes gastronòmiques a càrrec de quinze estands.

Organitzat per Incatis, el Firatast d’Estiu donarà vida a aquest espai privilegiat de Girona aquests vespres d’estiu, on es podrà gaudir d’una vetllada animada. Així, el visitant podrà escollir entre gairebé  un  centenar  de  propostes dels cuiners, entre  les quals hi haurà formatges, embotits, croquetes de diverses varietats, crestes i empanades i carns a la brasa, dorayakis variats, i també hi haurà els guisats de tres col·lectius de dones del territori. La Cuina a Sils, l’Ateneu de la Dona de Vilablareix i les Cuineres de Salt, que, segons avança l’organització, han preparat un ampli ventall de plats casolans. Així mateix, hi haurà un estand a l’oferta del segell Girona Excel·lent, i un altre d’Euskatalans, a més de els plats de Cuinats Jotri, El Pati de la Veïna o el restaurant Can Candelich. L’oferta dolça també hi serà present amb postres típics catalans i també sirians, amb Palmira, i també, del xuixo, coincidint amb l’any d’aquest dolç gironí. La cadena iogurtera gironina Llagurt, també portarà la seva oferta al Firatast.

Ampli espai

El que serà el primer Firatast d’Estiu a la Devesa, disposarà d’un ampli espai de degustació a l’aire lliure, equipat amb taules i cadires on el visitant podrà  provar aquestes degustacions de productes mitjançant l’habitual sistema d’intercanvi de tiquets. El visitant podrà adquirir els tiquets de tast al preu d’un euro cadascun. Cada degustació tindrà un preu que oscil·la, entre un i quatre euros.

Per acompanyar les vetllades gastronòmiques, l’organització també ha preparat concerts de música en viu cada dia a partir de les nou amb grups i estils també diferents. 

Format d’èxit

La primera edició del Firatast a la Devesa repeteix el format d’èxit del Firatast, una fira que el gener passat va celebrar la seva 25a edició i que és una de les més visitades de la ciutat, amb més de 15.000 visitants.

Tot i que el seu emplaçament habitual és la ciutat de Girona, el format d’aquesta fira també s’ha exportat a municipis com ara Blanes, Olot, Sant Feliu de Guíxols, La Farga de l’Hospitalet, Manresa, Reus i Lleida.

LA DATA

04.07.19
Dia
en què comença el Firatast d’Estiu al passeig de la Devesa i que durarà quatre dies, fins diumenge.

LES XIFRES

1
euro
val cada tiquet. Els tastets tenen un cost que oscil·la entre un i quatre euros.
15
estands
diferents hi haurà instal·lats, que oferiran fins a un centenar de propostes gastronòmiques.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA
economia

Boeing canvia de direcció

barcelona