Economia

Una empresa italiana compra Casals Ventilació

La fabrica de Sant Joan de les Abadesses exporta el 60% de la seva facturació

L’empresa italiana Vortice SpA ha adquirit el 100% del capital social de Casals Ventilació de Sant Joan de les Abadesses. L’empresa gironina, que opera en el sector de sistemes de ventilació industrial, es va fundar el 1881. Disposa de 110 treballadors i d’una xarxa consolidada de distribuïdors a l’Estat espanyol i exporta el 60% de la seva facturació. Amb aquesta operació Vortice té la intenció de reforçar la seva presència en el sector de les aplicacions industrials “oferint un dels catàlegs més complerts del mercat”.

El president de la junta del Grup Vortice, Andrea Sacha, ha puntualitzat que “el nom, la identitat i el logotip de Casals es mantindran”. Sacha assegura que amb la compra de Casals Vortice passarà a tenir ara cap a 400 treballadors i una facturació consolidada del grup “que podria superar 100 milions d’euros”. Pel president de la junta del Grup Vortice, les dues companyies “continuaran perseguint els mateixos valors i objectius que abans”. “De fet, Vortice i Casals tenen un esperit corporatiu que valora les persones i les relacions humanes i la mateixa visió de futur i ambdues estan motivades per la passió d’assumir nous desafiaments relacionats amb el disseny de productes, la innovació tecnològica i l’expansió de mercats”, assegura.

Vortice SpA dissenya, fabrica i distribueix productes de tractament d’aire. Opera a més de 90 països a tot el món i ofereix una àmplia cartera de productes per als sectors residencial terciari i industrial.

L’empresa Casals Ventilació va començar fa alguns mesos les obres de rehabilitació de dues naus de les antigues instal·lacions que tenia a Ripoll per fabricar-hi una nova línia de productes. Les obres que s’havien de fer en dos fases “van començar el mes de maig” i, segons assegurar ahir l’alcalde de Ripoll, Jordi Munell, “van a bon ritme”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

L’Incavi invertirà 7 milions d’euros fins el 2030 per adaptar la viticultura al canvi climàtic

Reus
economia

Henkell Freixenet creix un 4,1% l’últim any assolint 1.230 milions d’euros de facturació

sant sadurní d’anoia
medi ambient

Part de les vinyes del Penedès, en perill de mort, per la sequera

VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Economia

L’acord perquè Chery fabriqui vehicles a l’antiga Nissan es signarà divendres

barcelona
economia

El Govern autoritza a Circuits de Catalunya a adjudicar la gestió a Fira de Barcelona

BARCELONA
Xina

L’economia xinesa creix un 5,3% en el primer trimestre

barcelona
economia

Tesla acomiadarà 15.000 treballadors, el 10% de la seva plantilla global

barcelona

Stuart anuncia un ERO però diu que mantindrà un “pol tecnològic” a Barcelona

Barcelona
turisme

Les estacions d’esquí de Lleida tanquen una bona temporada

lleida