El grup Boadella inaugura la primera nau del polígon Logis Empordà

Distribuirà camions i maquinària

Boadella Vallsmadella, que és com es dirà l'empresa, és la primera que s'instal·la al polígon Logis Empordà. Serà distribuïdora de les marques Isuzu –camions lleugers–, maquinària industrial Komatsu –excavadores i retroexcavadores– i Manitou –maquinària de manutenció: màquines de palets i elevadores, entre d'altres–. El grup Boadella i Joan Valls Madella es van associar l'any 2007 «només per construir aquesta nau i vendre alguns dels vehicles que Boadella ja ven a Riudellots de la Selva». Fins ara Valls Madella tenia un taller familiar i reparava tractors. La inauguració anirà a càrrec del conseller de Política Territorial i Obres públiques, Joaquim Nadal.

El grup Boadella

L'inici de l'empresa es remunta al 1978, quan Joan Boadella va muntar una empresa anomenada Comercial Boadella, a Vilobí d'Onyar, on venia maquinària agrícola. No es converteix amb distribuïdor dels camions MAN per la demarcació fins vuit anys més tard.

El 1990 inclou la venda de maquinària d'obres públiques i, actualment, la marca Komatsu. Un any més tard, l'empresa canvia el seu nom pel de Distribucions Boadella SL i, paral·lelament, es constitueix la societat Parboma destinada a la compravenda, lloguer i construcció de terrenys, naus industrials i altres immobles.

No és fins el 1993 que Boadella es trasllada al Polígon Industrial de Riudellots de la Selva. Vuit anys més tard, l'empresa incorpora la marca Isuzu de camions lleugers i camionetes pick-up. Aquest any ha incorporat la venda de maquinària Manitou.

L'any 2000, inaugura un altre punt de venda de servei Man de Vilamalla, amb la finalitat d'oferir un millor servei postvenda a la zona de l'Empordà.

Actualment, Boadella disposa d'unes instal·lacions de 6.500 metres quadrats construïts i de 5.820 de patis a Riudellots de la Selva. El grup té una facturació anual d'uns 20 milions d'euros.

Lloguer de trasters

Boadella va ser pioner en lloguer de metres quadrats com a trasters. El local, que l'anomena Tot hi cap, està situat també a Riudellots. L'empresa va néixer el 2007 per oferir un servei de self storage. «El meu germà, en Salvador Boadella –el director de l'empresa–, va anar a Londres per poder veure en què consistien aquests sistemes de trasters», va explicar Montse Boadella, del departament de màrqueting de l'empresa, que va assegurar que va ser un servei innovador a les comarques gironines.

A Tot hi cap, tant particulars com ara empreses poden llogar espais a partir d'un metre quadrat per poder-hi guardar mobles, arxius i tota mena d'objectes. S'ofereix un servei de vigilància de tot el dia amb càmeres, una targeta d'identificació personal per poder entrar les 24 hores del dia i amb una clau personal per entrar dins el traster.

El grup Boadella també disposa d'una empresa de venda i lloguer d'immobles. Parboma, que és així com s'anomena l'empresa, es va crear l'any 1991 amb la intenció de gestionar el patrimoni del grup, que en aquell moment eren naus industrials i terrenys. Actualment, el grup Boadella també disposa d'alguns habitatges, naus industrials, pàrquings, terrenys o locals per llogar o vendre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona
economia

La reducció de la jornada i la plena ocupació centren les reivindicacions sindicals de l’1 de Maig

barcelona
economia

El govern regula el lloguer de temporada per evitar “la picaresca” que frena la baixada de preus

barcelona
GIRONA

L'ATA Xifra en 1.900 milions les indemnitzacions per la nova llei dels HUT

GIRONA
ECONOMIA

Campanya publicitària per atraure turistes internacionals i de proximitat

GIRONA