Economia

Noel Alimentaria renova la gamma Nature de productes sense carn

Els seus envasos redueixen el plàstic en un 70% i són totalment reciclables, a més d’utilitzar paper amb certificat FSC, dins l’aposta per la sostenibilitat

Noel Alimentaria, companyia situada a Sant Joan les Fonts i especialitzada en la producció i la distribució de pernil cuit, curat i serrà, embotits i carns fresques, tant per al mercat nacional com internacional, renova la seva línia de productes sense carn, segons va informar ahir en un comunicat. Així, transforma aquesta línia en la seva gamma més sostenible. Sota el nom Nature (abans Veggie), les cinc referències que la componen –Nature Burger de llenties amb verdures, Nature Burger d’hummus amb bolets, Nature llesques amb olives i pebrots, Nature llesques amb espàrrecs i Nature llesques amb verdures– presenten un 70% menys de plàstic als seus envasos i incorporen paper, material que té el certificat FSC, segell que promou la gestió forestal responsable arreu del món. A més, són totalment reciclables.

Sostenibilitat

Aquesta evolució de la gamma respon a la forta aposta que la companyia està duent a terme en matèria de sostenibilitat, desenvolupant un pla d’acció basat en una producció i comercialització responsables, integrades en una cadena de valor que disminueixi l’impacte ambiental en l’entorn. En aquest sentit, l’empresa afirma que la seva estratègia per fer front al problema de l’excedent de plàstic en l’àmbit mundial se centra a aplicar “el que internament hem denominat les 4 R: reduir, reciclar, reemplaçar i reutilitzar”. “És primordial augmentar l’ús de monomaterials i l’ús de paper en detriment de l’ús de plàstics, així com utilitzar el cartró i el plàstic residual de Noel per a l’elaboració de nous packagings seguint un circuit d’economia circular”, destaca.

Noel Alimentaria és una empresa familiar de quarta generació especialitzada en la producció i la distribució de pernil cuit, curat i serrà, embotits i carns fresques, tant per al mercat nacional com internacional. Amb una facturació de 277 milions el 2018, amb 1.226 treballadors i dotze plantes productives, és una de les principals empreses espanyoles d’elaborats carnis. És present a la totalitat de la gran distribució i amb activitat a més de seixanta països.

LES XIFRES

277
milions
va facturar el 2018. Lidera a l’Estat la categoria de substitutius carnis, amb una quota de mercat del 46%.
1.226
treballadors
hi ha a l’empresa, que disposa de dotze plantes productives.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona
Economia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA