L'empresa Dibosch preveu facturar 3,5 milions amb la innovació i la recerca de nous clients com a objectius

L'empresa Dibosch, amb seu a Riudellots i especialitzada en productes i maquinària de neteja professional, preveu facturar aquest any 3,5 milions d'euros, i es marca com a prioritat la innovació i la recerca de nous clients. Amb 18 anys d'experiència, Dibosch havia experimentat sempre un creixement, però la crisi no hi ha passat de llarg i els darrers dos anys ha notat un estancament. «L'objectiu és mantenir-se, consolidar-se i no anar enrere», diu el gerent, Francesc Bosch.

En aquest sentit, s'ha decidit fer un salt qualitatiu, reforçar l'estructura empresarial i ampliar la cartera de clients. D'aquesta manera, en dos anys, s'ha passat de 2.500 clients a més de 3.000. Una altra línia de treball és estar amatent a les darreres novetats, per buscar les millors respostes a les necessitats dels clients. «Si surt al mercat una fregadora silenciosa, ho fem saber als hotels, hospitals i geriàtrics, que són els més interessats en aquest producte», va posar com a exemple Bosch.

En aquesta línia d'innovació s'emmarquen les jornades tècniques que realitzarà la setmana que ve Dibosch, en què es presentaran les novetats del sector. Per exemple, la màquina més petita del mercat que frega, escombra i asseca. També es donarà a conèixer una nova línia de fregadores i una mena de peücs per a indústries i centres hospitalaris.

Un dels principals atractius serà la presentació d'un prototip de màquina expenedora de detergent i desinfectant. Segons va explicar Bosch, és similar al de les màquines expenedores de llet i l'objectiu és promoure l'estalvi en contenidors de detergents, de manera que el client vagi al supermercat amb el seu recipient i s'endugui els litres de producte directament a casa.

A part d'aquestes presentacions, durant les jornades es posarà èmfasi en les bones pràctiques i en metodologies d'higiene.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA
economia

Boeing canvia de direcció

barcelona