Economia

La loteria de Reis deixa més de 21 milions a Girona

Els premis reparteixen més de 25 milions d’euros a Catalunya

Part del primer cau a Vilanova del Camí i Mollet

El sorteig de Reis de la loteria espanyola va deixar ahir més de 25 milions en premis a Catalunya, gràcies especialment al fet que el gruix del segon premi va caure a Girona, concretament a l’administració número 4, que va vendre 28 sèries d’aquest segon premi. Aquest, dotat amb 75.000 euros per dècim i que va correspondre al número 21816, va dispensar 21 milions entre els gironins que el van adquirir.

El propietari d’aquesta administració, Alfred Alís, va explicar que el número havia estat molt repartit entre els clients habituals, molts d’ells abonats al número durant tot l’any. Alguns d’aquests abonats són establiments o entitats que alhora és probable que l’hagin distribuït entre els seus clients o socis.

Una altra sèrie del segon premi es va vendre a l’administració 14 de Lleida, i diversos dècims del mateix 21816 es van distribuir en altres localitats, com ara Llagostera, també al Gironès, Vic (Osona), Artés (Bages), Barberà del Vallès (Vallès Occidental) i Figueres (Alt Empordà).

A banda d’això, també es va rebre a Catalunya un pessic del primer premi. El número agraciat, el 57342, venut sobretot a Toledo, concretament a Quintanar de la Orden, on es van repartir 80 milions, també va afavorir algunes persones de Lleida, Pineda de Mar, Mollet i Vilanova del Camí. A Mollet, per exemple, en una administració històrica de la població que ja havia donat premis grossos en el passat, d’aquest primer se’n va vendre una sèrie; és a dir, deu dècims, que van afavorir els compradors amb dos milions d’euros en total.

La propietària del local, Dolors Pedrola, va comentar que just aquest any li toca jubilar-se, després de 38 anys regentant l’administració, que ara passarà a mans de la seva filla. “És un bell comiat i estic molt feliç”, va declarar emocionada Pedrola.

Un poble al mapa

A Vilanova del Camí, a l’Anoia, el segon també va distribuir dos milions d’euros entre els veïns de la vila. El responsable de l’administració, Joan Vich, va declarar que és la primera vegada que venen un número premiat en el sorteig de Reis i també que els deu dècims van estar molt repartits per finestreta a gent del poble, que és “petit i treballador”, que ara ha estat, va concloure, “posat al mapa”.

Finalment, el tercer premi va ser atorgat al número 26706. Aquest dota amb 25.000 euros cada dècim i va caure bàsicament a la localitat de Torrent, a l’Horta, i a Valladolid.

LA XIFRA

950.000
euros en premis
van arribar a Lleida entre els números primer i segon, premiats en la loteria de Reis.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA