Economia

StockCrowd va fer possible el finançament de projectes per 7,7 milions el 2019

La firma de programari va assolir un volum de negoci d’un milió d’euros

La firma de programari StockCrowd Technologies ha tancat l’exercici 2019 possibilitant el finançament de projectes per un import de 7,7 milions d’euros, una xifra que suposa un creixement que gairebé triplica els 2,7 milions d’euros de l’exercici anterior.

A més a més, la companyia també ha assolit el seu objectiu de volum de negoci, situat en un milió d’euros, cosa que ha suposat multiplicar per tres les dades respecte del 2018. El creixement també s’ha traduït en un augment de la plantilla, que ha augmentat fins als 30 treballadors.

Per divisions, StockCrowd IN, la plataforma de finançament participatiu (PFP), és la que més ha crescut, tot assolint els 23 projectes finançats el 2019, davant els 7 milions del 2018. Pel que fa a l’import finançat, StockCrowd IN ha assolit els 5,8 milions d’euros, amb un augment del 322% respecte dels 1,8 milions d’euros que va finançar durant l’exercici passat. A més a més, durant el 2019 StockCrowd IN ha retornat els imports invertits per clients en 12 projectes amb uns interessos de més del 10%. L’import retornat s’ha situat en els 3 milions d’euros. Actualment, la plataforma compta amb 17 projectes en curs que superen els 4 milions d’euros de finançament. La PFP ha aconseguit depassar els 15.000 usuaris actius que, de mitjana, han invertit més de 10.000 euros cadascun.

Creixen les donacions.

Per la seva banda, StockCrowd FAN, la divisió dedicada a la captació de donacions, també ha consolidat el seu creixement, fins assolir els 1,9 milions d’euros entre tots els projectes finançats. Aquesta divisió compta amb prop d’un centenar de clients de diferents camps com l’educatiu, salut, social, ONGs, projectes d’RSC i fundacions, entre altres.

Sergi Pallarés, cofundador i CEO d’StockCrowd, considera que “és molt gratificant veure com l’empresa que hem creat va creixent i assolint els objectius plantejats.” Per la seva banda, Javier Villacampa, cofundador i director generar de la firma, valora que “estem molt satisfets ja que el creixement que estem duent a terme està per damunt de qualsevol previsió, fins i tot de la més optimista que havíem fet.”

Nascuda el 2015, fins ara la companyia té presència a quatre països i oficines a Barcelona, Madrid, Londres, Portugal i Sud-amèrica. Actualment compta amb més de 100.000 usuaris i ha gestionat més de 41 milions d’euros en els més de 830 projectes en què ha col·laborat.

De cara a l’exercici en curs, StockCrowd Technologies preveu doblar la seva facturació, situant d’aquesta manera el seu objectiu en els dos milions d’euros i pràcticament triplicar el finançament, fins assolir els 20 milions d’euros. Tanmateix, l’objectiu de la companyia a curt termini és aconseguir assegurar 300 clients, així com consolidar la seva expansió internacional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA