Economia

Els organitzadors decideixen de moment mantenir el Mobile malgrat l’onada de cancel·lacions

Divendres que ve està previst que es reuneixi el consell general de GSMA

GSMA, organitzadora del Mobile World Congress, ha decidit en una reunió extraordinària convocada aquest dimecres mantenir de moment la celebració d’aquest any del Mobile World Congress (MWC) de Barcelona malgrat l’onada de cancel·lacions de companyies assistents pel temor al coronavirus.

Així ho han confirmat a Efe fonts de GSMA, que precisen que l’organització continua analitzant de prop l’evolució del virus i mantindrà contactes regulars amb les autoritats sanitàries internacionals i espanyoles, així com amb experts, per a garantir el benestar de tots els assistents al congrés.

Aquestes fonts han afegit que el nou coronavirus és una situació que canvia ràpidament i obliga a un seguiment continu. En aquesta línia, GSMA recorda que ja ha adoptat mesures preventives sanitàries addicionals de cara a la celebració del Mobile i que continuarà en contacte amb els seus socis i buscant l’assessorament d’experts sanitaris sobre l’evolució d’aquest virus.

Al marge de la trobada d’urgència d’avui, divendres que ve està previst que es reuneixi el consell general de GSMA, associació que integren uns 800 operadors de telefonia mòbil i més de 200 empreses del sector.

Tot i que ja són 25 el nombre d’empreses que han cancel·lat la seva participació en el Mobile, GSMA es manté de moment ferm en la seva intenció de celebrar l’esdeveniment, que arrenca el 24 de febrer en el recinte firal de Fira de Barcelona.

Aquest dimecres han anunciat que tampoc acudiran al Mobile dues operadores de pes, Vodafone i Deutsche Telekom, amb el que les baixes continuen “dessagnant” l’edició d’aquest any del Mobile.

Aquestes dues operadores europees se sumen així una llarga llista de companyies tecnològiques que ja han anunciat que cancel·len la seva participació a Barcelona, com Intel, Cisco, Facebook, NTT Docomo, LG, Ericsson, McAfee o Sony, entre altres gegants del sector.

Diumenge passat, GSMA va intentar frenar, sense èxit a la vista del nombre de cancel·lacions, el degoteig de baixes a aquest congrés en anunciar noves restriccions d’accés i va precisar que no permetria entrar a la fira als congressistes que procedeixin de la província xinesa de Hubei, la capital de la qual Wuhan ha estat l’epicentre de l’epidèmia, així com als qui haguessin estat a la Xina catorze dies abans de la celebració de l’esdeveniment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA
economia

Boeing canvia de direcció

barcelona